Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skeleton Crew Goole Liverpool
433 Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.6 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Maroon geeft een hoge lob. Farah rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rashid. Rashid krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skeleton Crew 58%, Goole Liverpool 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Skeleton Crew - Goole Liverpool 0:0

52e minuut.
Maroon bereikt de bal nog maar net als eerste. Wells onderschept slim de pass. Sidibe maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Sidibe naar de kleedkamers voor een vroege douche. Wells is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Baldwin met een snel genomen vrije trap. Wells rent richting de bal. Wells haalt uit met een fantastische trap. Maroon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Wells met een sublieme pass. Baldwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Way is nu in balbezit. Baldwin verovert de bal door een tackle van achteren. Baldwin geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Rush probeert naar een medespeler te passen. Salter rent richting de bal. Wilder rent richting de bal. Wilder schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dyer de bal onder controle te krijgen. Redknapp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Salter bereikt de bal nog maar net als eerste. Salter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skeleton Crew - Goole Liverpool 1:0

72e minuut.
Daar is Fofana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farrell probeert naar een medespeler te passen. Wells rent richting de bal. Wells schiet op doel. Davies probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Baker speelt de bal door. Wilder probeert naar een medespeler te passen. Salter is nu in balbezit. Salter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skeleton Crew - Goole Liverpool 2:0

85e minuut.
Baker trapt de bal weg. Farrell heeft problemen om de bal te vangen. Farrell met een sublieme pass. Baldwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldwin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skeleton Crew 54%, Goole Liverpool 46%.
Skeleton Crew - Goole Liverpool 2:0