Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kimpton Skeleton Crew
442 Tactiek 433
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.6 gemiddelde waardering 18.1
average Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Farah bereikt de bal nog maar net als eerste. Farah passt de bal zonder na te denken. French bereikt de bal nog maar net als eerste. French haalt uit met een fantastische trap. Baker werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kimpton - Skeleton Crew 1:0

11e minuut.
Mills speelt de bal door. French is nu in balbezit. French passt de bal zonder na te denken. McGrath is nu in balbezit. McGrath draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Davidson verovert de bal door een tackle van achteren. Pickford verovert de bal door een tackle van achteren. Pickford met een sublieme pass. French bereikt de bal nog maar net als eerste. French draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
McGrath verovert de bal door een tackle van achteren. Jackson rent richting de bal. Jackson speelt de bal door. French rent richting de bal. French haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Maroon geeft de bal voor. Inworp. Jackson met de inworp. McGrath is nu in balbezit. McGrath haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Maroon geeft de bal voor. McGrath probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Farah kopt de bal weg. French is nu in balbezit. French haalt uit met een fantastische trap. Baker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kimpton 40%, Skeleton Crew 60%.
Kimpton - Skeleton Crew 1:0

54e minuut.
Rush bereikt de bal nog maar net als eerste. Rush geeft een hoge lob. Iling-Junior probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bould rent richting de bal. Bould haalt uit met een fantastische trap. Earnshaw kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kimpton - Skeleton Crew 1:1

58e minuut.
Davies bereikt de bal nog maar net als eerste. Farah rent richting de bal. Farah passt de bal in één keer door. French is nu in balbezit. French draait met de bal, schiet en ... Baker bokst de bal weg.

77e minuut.
Farah onderschept slim de pass. Farah probeert naar een medespeler te passen. McGrath is nu in balbezit. McGrath draait met de bal, schiet en ... Baker probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kimpton 44%, Skeleton Crew 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kimpton - Skeleton Crew 1:1