Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skeleton Crew Kimpton
433 Tactiek 442
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 27.5
poor Schieten average
poor Passen average
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Wilder rent richting de bal. Woodgate rent richting de bal. Wilder speelt de bal door. Salter bereikt de bal nog maar net als eerste. Salter draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Baker met een harde bal richting middenveld. Farah kopt de bal weg. French rent richting de bal. French haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
McGrath is nu in balbezit. Davidson onderschept slim de pass. Davidson met een sublieme pass. French bereikt de bal nog maar net als eerste. French draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skeleton Crew - Kimpton 0:1

30e minuut.
Rush rent richting de bal. Farah verovert de bal door een tackle van achteren. Farah passt de bal met de wreef. McGrath rent richting de bal. McGrath schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
McGrath verovert de bal door een tackle van achteren. McGrath passt de bal zonder na te denken. French is nu in balbezit. French haalt uit met een fantastische trap. Baker probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skeleton Crew - Kimpton 0:2

36e minuut.
Pickford probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pickford met een sublieme pass. French is nu in balbezit. French draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Klungelig pakt Way de bal. McGrath rent richting de bal. Maroon speelt de bal door. French is nu in balbezit. French haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skeleton Crew 72%, Kimpton 28%.
Skeleton Crew - Kimpton 0:2

50e minuut.
McGrath rent richting de bal. Farah is nu in balbezit. Davidson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Davidson krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Woodgate rent richting de bal. Davidson geeft een hoge lob. Bould is nu in balbezit. Bould draait met de bal, schiet en ... Earnshaw maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skeleton Crew - Kimpton 1:2

57e minuut.
Gakpo passt de bal met de wreef. Pickford is nu in balbezit. Pickford passt de bal met de wreef. McGrath rent richting de bal. McGrath draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
McGrath probeert naar een medespeler te passen. Gakpo probeert de bal met de borst te controleren. Gakpo geeft de bal voor. French is nu in balbezit. French draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Gallagher geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rush met een snelle inworp. Wilder heeft problemen om de bal te vangen. Wilder geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Wilder speelt de bal door. Way is nu in balbezit. Gakpo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Way wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Way kan niet meer verder spelen. Gakpo met een sublieme pass. Best komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skeleton Crew 54%, Kimpton 46%.
Skeleton Crew - Kimpton 1:2