Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Farsley North Leamwick fc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
hopeless Verdedigen poor


11e minuut.
O`Leary schiet op doel. Dodd kopt de bal weg. Daar is Ward-Prowse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. O`Leary is nu in balbezit. O`Leary haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Farsley North - Leamwick fc 1:0

14e minuut.
Klungelig pakt Jarvis de bal. Fenton is nu in balbezit. Rooney rent richting de bal. Hughеs rent richting de bal. Hughеs haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Underhill geeft een lange en hoge pass. Waddlе is nu in balbezit. John Barnes begaat een overtreding. Waddlе wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

37e minuut.
Sheridan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rhodes. Sheridan raakt geblesseerd tijdens het duel. Rooney zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gabriel rent richting de bal. Gabriel geeft de bal voor. Sheridan rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Farsley North - Leamwick fc 2:0

41e minuut.
Inworp. Jansen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hughеs bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughеs schiet op doel. Daar is Jarvis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Farsley North - Leamwick fc 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Farsley North 59%, Leamwick fc 41%.
Farsley North - Leamwick fc 2:1

46e minuut.
Fenton is nu in balbezit. Hughеs rent richting de bal. Met opzet legt O`Leary zijn tegenspeler op de grond. Hughеs raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Hughеs kan niet meer verder spelen. Perch komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Ward-Prowse rent richting de bal. Ward-Prowse geeft een lange en hoge pass. Fenton bereikt de bal nog maar net als eerste. Perch is nu in balbezit. Perch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Farsley North - Leamwick fc 2:2

61e minuut.
Jansen geeft een hoge lob. Waddlе kopt de bal weg. John Barnes kan de bal niet met de borst controleren. Sheridan verovert de bal door een tackle van achteren. Sheridan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Perch bereikt de bal nog maar net als eerste. Perch passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hislop de bal. Sheridan verovert de bal door een tackle van achteren. Sheridan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Farsley North 40%, Leamwick fc 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Farsley North - Leamwick fc 2:2