Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kettering Celtic Burva
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
14 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 20.6
waardeloos Schieten matig
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Bradley passt de bal in één keer door. Chris Waddle rent richting de bal. Chris Waddle passt de bal met de wreef. Seaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Seaman schiet op doel. Stephens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dunk zal de hoekschop nemen. Pedro kopt de bal weg. Seaman is nu in balbezit. Seaman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kettering Celtic - Burva 0:1

7e minuut.
Best Law bereikt de bal nog maar net als eerste. Chris Waddle rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Crawford. Crawford krijgt een gele kaart. Dunk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dewsbury-Hall komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Dewsbury-Hall met een snelle inworp. Chris Waddle geeft de bal voor. Seaman heeft problemen om de bal te vangen. Seaman draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Brown passt de bal in één keer door. Way bereikt de bal nog maar net als eerste. Green legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Way is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Way zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Talbot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Chris Waddle rent richting de bal. Best Law is nu in balbezit. Chris Waddle verovert de bal door een tackle van achteren. Seaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Seaman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kettering Celtic - Burva 0:2

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dawson zal de hoekschop nemen. Daar is Smitһ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seaman rent richting de bal. Seaman haalt uit met een fantastische trap. Stephens bokst de bal weg.

31e minuut.
Crawford bereikt de bal nog maar net als eerste. Seaman verovert de bal door een tackle van achteren. Smitһ is nu in balbezit. Chris Waddle verovert de bal door een tackle van achteren. Chris Waddle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Dawson rent richting de bal. Pedro speelt de bal door. Seaman rent richting de bal. Seaman haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Southall de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Bradley rent richting de bal. Best Law rent richting de bal. Best Law passt de bal met de wreef. Way rent richting de bal. Way schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Crawford onderschept slim de pass. Crawford probeert naar een medespeler te passen. Bradley bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Whittaker is nu in balbezit. Butcher verovert de bal door een tackle van achteren. Butcher probeert naar een medespeler te passen. Way bereikt de bal nog maar net als eerste. Way schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kettering Celtic 58%, Burva 42%.
Kettering Celtic - Burva 0:2

48e minuut.
Brady speelt de bal door. Dewsbury-Hall probeert naar een medespeler te passen. Southall rent richting de bal. Chris Waddle rent richting de bal. Chris Waddle schiet op doel. Stephens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stephens probeert naar een medespeler te passen. Dewsbury-Hall probeert de bal met de borst te controleren. Dewsbury-Hall passt de bal zonder na te denken. Chris Waddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Chris Waddle haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Bradley is nu in balbezit. Best Law rent richting de bal. Best Law met een sublieme pass. Way bereikt de bal nog maar net als eerste. Way draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Green geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Butcher met een snelle inworp. Klungelig pakt Brown de bal. Brown geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Green trapt de bal weg van het doel. Dewsbury-Hall kopt de bal weg. Chris Waddle speelt de bal door. Seaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Seaman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Bradley rent richting de bal. Brown verovert de bal door een tackle van achteren. Brown met een sublieme pass. Way is nu in balbezit. Way draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Best Law is nu in balbezit. Best Law geeft de bal voor. Brady geeft een hoge lob. Klungelig pakt Seaman de bal. Seaman haalt uit met een fantastische trap. Stephens bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kettering Celtic - Burva 0:3

87e minuut.
Dawson passt de bal in één keer door. Whittaker rent richting de bal. Crawford speelt de bal door. Chris Waddle is nu in balbezit. Chris Waddle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kettering Celtic 50%, Burva 50%.
Kettering Celtic - Burva 0:3