Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Partick Bantams Chasetown Rangers
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 20.6
average Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


16e minuut.
Li geeft een lange en hoge pass. Viduka kopt de bal weg. Daar is Gladwin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey schiet op doel. Junior kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Iling-Junior met een snelle inworp. Kitching probeert naar een medespeler te passen. Li is nu in balbezit. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Warner met de inworp. Viduka met een sublieme pass. Bailey rent richting de bal. Bailey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Partick Bantams - Chasetown Rangers 0:1

34e minuut.
Watts geeft een hoge lob. Murtagh geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Marshall de bal onder controle te krijgen. Bailey rent richting de bal. Bailey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Partick Bantams - Chasetown Rangers 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partick Bantams 63%, Chasetown Rangers 37%.
Partick Bantams - Chasetown Rangers 0:2

55e minuut.
Li is nu in balbezit. Li speelt de bal door. Jones-Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Viduka bereikt de bal nog maar net als eerste. Viduka haalt uit met een fantastische trap. Junior probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Gladwin geeft de bal voor. Inworp. Iling-Junior met een snelle inworp. Viduka bereikt de bal nog maar net als eerste. Viduka probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Partick Bantams - Chasetown Rangers 0:3

82e minuut.
Jones-Taylor rent richting de bal. Viduka verovert de bal door een tackle van achteren. Viduka speelt de bal door. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Partick Bantams - Chasetown Rangers 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partick Bantams 45%, Chasetown Rangers 55%.
Partick Bantams - Chasetown Rangers 0:4