Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Walsall Carthusians Nuneaton Alliance
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 16.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Jenas met een snelle inworp. Daar is Gazza Shearer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bacon bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobs rent richting de bal. Jacobs draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Jenas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Doyle met de inworp. Bacon rent richting de bal. Bacon draait met de bal, schiet en ... Seedorf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jacobs is nu in balbezit. Jacobs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Walsall Carthusians - Nuneaton Alliance 1:0

9e minuut.
Bacon bereikt de bal nog maar net als eerste. Crouch onderschept slim de pass. Crouch passt de bal met de wreef. Jacobs is nu in balbezit. Jacobs draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Channon geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Doyle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bacon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Bacon heeft problemen om de bal te vangen. Gazza Shearer rent richting de bal. Bacon begaat een overtreding. Gazza Shearer moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Gazza Shearer kan niet meer verder spelen. Walker komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Jenas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pearson komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walsall Carthusians 38%, Nuneaton Alliance 62%.
Walsall Carthusians - Nuneaton Alliance 1:0

48e minuut.
John Barnes verovert de bal door een tackle van achteren. Walker met een sublieme pass. Fowler rent richting de bal. Goater onderschept slim de pass. Goater haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Crouch speelt de bal door. Bacon is nu in balbezit. Walker geeft een lange en hoge pass. Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Walker probeert naar een medespeler te passen. Crouch is nu in balbezit. Collins schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Collins moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Collins schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

56e minuut.
Marshall rent richting de bal. Beckһam is nu in balbezit. Marshall schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Marshall krijgt een gele kaart. Beckһam raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

58e minuut.
Pearson geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Doyle de bal onder controle te krijgen. Beckһam kopt de bal weg. Bacon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacon draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Walker rent richting de bal. Walker passt de bal in één keer door. Smart probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Goater bereikt de bal nog maar net als eerste. Goater schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Shorey trapt de bal weg van het doel. Daar is Bacon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bacon probeert naar een medespeler te passen. Jacobs rent richting de bal. Jacobs haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Hall geeft de bal voor. Klungelig pakt Birch de bal. Jacobs is nu in balbezit. Bacon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Fowler probeert de bal aan de voet te houden. Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Underhill. Underhill krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walsall Carthusians 47%, Nuneaton Alliance 53%.
Walsall Carthusians - Nuneaton Alliance 1:0