Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kettering Celtic Woking afc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oliver met de inworp. Bergkamp heeft problemen om de bal te vangen. Spencer rent richting de bal. Spencer geeft de bal voor. Costa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Way bereikt de bal nog maar net als eerste. Way schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kettering Celtic - Woking afc 1:0

9e minuut.
Smitһ geeft een hoge lob. Goods kopt de bal weg. Rashford bereikt de bal nog maar net als eerste. Rashford schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pedro de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Goods rent richting de bal. Crawford rent richting de bal. Crawford passt de bal zonder na te denken. Way heeft problemen om de bal te vangen. Way haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Costa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Brown rent richting de bal. Goods onderschept slim de pass. Goods speelt de bal door. Rashford rent richting de bal. Rashford schiet op doel. Stephens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Stephens trapt de bal weg. Bergkamp kopt de bal weg. Southall is nu in balbezit. Goods bereikt de bal nog maar net als eerste. Goods draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

34e minuut.
Crawford is nu in balbezit. Goods onderschept slim de pass. Goods probeert naar een medespeler te passen. Rashford rent richting de bal. Rashford haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kettering Celtic - Woking afc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kettering Celtic 49%, Woking afc 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kettering Celtic - Woking afc 1:1

49e minuut.
Klungelig pakt Bergkamp de bal. Marsden is nu in balbezit. Brown verovert de bal door een tackle van achteren. Brown haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Way de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Spencer verovert de bal door een tackle van achteren. Spencer speelt de bal door. Brown is nu in balbezit. Brown draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ward de bal onder controle te krijgen. Costa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hinshelwood zal de hoekschop nemen. Best Law kopt de bal weg. Bergkamp rent richting de bal. Goods is nu in balbezit. Goods draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Hinshelwood met de inworp. Pedro is nu in balbezit. Goods verovert de bal door een tackle van achteren. Rashford bereikt de bal nog maar net als eerste. Rashford haalt uit met een fantastische trap. Stephens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Bergkamp is nu in balbezit. Brown onderschept slim de pass. Brown passt de bal met de wreef. Way bereikt de bal nog maar net als eerste. Way haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bergkamp geeft een lange en hoge pass. Stephens met een sublieme pass. Crawford met een sublieme pass. Way bereikt de bal nog maar net als eerste. Way schiet op doel. Costa bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kettering Celtic 46%, Woking afc 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kettering Celtic - Woking afc 1:1