Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nuneaton Alliance Dover Athletic
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 8
6 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten unsatisfactory
hopeless Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Bull probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Goater bereikt de bal nog maar net als eerste. Bull tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bull krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Ball met een sublieme pass. Sutton rent richting de bal. Tanner begaat een overtreding. Sutton wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

26e minuut.
Tanner probeert naar een medespeler te passen. Johnston rent richting de bal. Johnston probeert naar een medespeler te passen. Underhill rent richting de bal. Underhill haalt uit met een fantastische trap. Paal!

29e minuut.
Walker geeft een lange en hoge pass. Dewsbury-Hall kan de bal niet met de borst controleren. Goater is nu in balbezit. Goater draait met de bal, schiet en ... BeardsIey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuneaton Alliance - Dover Athletic 1:0

35e minuut.
Ball speelt de bal door. Sutton heeft problemen om de bal te vangen. Tanner onderschept slim de pass. Ball onderschept slim de pass. Ball draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Ball is nu in balbezit. Ball passt de bal met de wreef. Bynoe-Gittens rent richting de bal. Sutton onderschept slim de pass. Sutton haalt uit met een fantastische trap. Seedorf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Price geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Seedorf kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bynoe-Gittens is nu in balbezit. Sutton onderschept slim de pass. Sutton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nuneaton Alliance - Dover Athletic 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nuneaton Alliance 50%, Dover Athletic 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nuneaton Alliance - Dover Athletic 1:1

51e minuut.
Bynoe-Gittens geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bacon met een snelle inworp. Ruddock bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruddock schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuneaton Alliance - Dover Athletic 2:1

59e minuut.
Ruddock rent richting de bal. Ruddock geeft de bal voor. Bynoe-Gittens rent richting de bal. Bynoe-Gittens geeft de bal voor. Walker kopt de bal weg. BeardsIey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Ball heeft problemen om de bal te vangen. Tanner probeert naar een medespeler te passen. Goater rent richting de bal. Goater haalt uit met een fantastische trap. BeardsIey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuneaton Alliance - Dover Athletic 3:1

72e minuut.
Garnacho geeft een hoge lob. Inworp. Underhill zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruddock is nu in balbezit. Ruddock schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Pearce is nu in balbezit. Ruddock onderschept slim de pass. Ruddock probeert naar een medespeler te passen. Goater bereikt de bal nog maar net als eerste. Goater haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nuneaton Alliance 41%, Dover Athletic 59%.
Nuneaton Alliance - Dover Athletic 3:1