Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kettering Celtic Lunacorns
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 20.8
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Spencer passt de bal met de wreef. Way is nu in balbezit. Barton maakt een afschuwelijke overtreding. Barton krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Warner geeft de bal voor. Pedro kopt de bal weg. Brown kan de bal niet met de borst controleren. Barton rent richting de bal. Barton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Best Law probeert naar een medespeler te passen. Milligan bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown onderschept slim de pass. Brown haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kettering Celtic 44%, Lunacorns 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kettering Celtic - Lunacorns 0:0

49e minuut.
Butcher is nu in balbezit. Way is nu in balbezit. Engine tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Engine krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Spencer rent richting de bal. Spencer met een sublieme pass. Garcia rent richting de bal. Brown verovert de bal door een tackle van achteren. Brown schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Engine bereikt de bal nog maar net als eerste. Engine probeert naar een medespeler te passen. Garcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Way onderschept slim de pass. Way schiet op doel. Kanе probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Pedro geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Westly met een snelle inworp. Warner bereikt de bal nog maar net als eerste. Warner passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kettering Celtic 56%, Lunacorns 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kettering Celtic - Lunacorns 0:0