Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-28 21:16
  • Competitiewedstrijd: Division IV 5
  • Stadion: L Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1086
L Partick Bantams
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
White rent richting de bal. White speelt de bal door. Meadows bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Watts probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Hobbs met de inworp. Klungelig pakt Solanke de bal. Solanke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Sousa rent richting de bal. Solanke verovert de bal door een tackle van achteren. Solanke met een sublieme pass. Roonеy is nu in balbezit. Roonеy schiet op doel. Junior verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Hawke bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawke geeft een lange en hoge pass. Hobbs kopt de bal weg. Roonеy rent richting de bal. Roonеy schiet op doel. Junior verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Bould met een snelle inworp. White controleert de bal met de borst. Whittingham bereikt de bal nog maar net als eerste. White bereikt de bal nog maar net als eerste. White draait met de bal, schiet en ... Bellingһam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: L 41%, Partick Bantams 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
L - Partick Bantams 0:0

64e minuut.
White is nu in balbezit. Hawke begaat een overtreding. White is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sousa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Whittaker heeft problemen om de bal te vangen. Whittaker draait met de bal, schiet en ... Bellingһam probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

67e minuut.
White bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker is nu in balbezit. White bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker is nu in balbezit. Whittaker haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Bould rent richting de bal. Bould passt de bal zonder na te denken. White rent richting de bal. Whittaker rent richting de bal. Whittaker draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Gladwin geeft de bal voor. Inworp. Raleigh met de inworp. Solanke bereikt de bal nog maar net als eerste. Solanke geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
White bereikt de bal nog maar net als eerste. Meadows rent richting de bal. White verovert de bal door een tackle van achteren. White haalt uit met een fantastische trap. Dublin kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: L 45%, Partick Bantams 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
L - Partick Bantams 0:0