Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Linthwaite FC Nuneaton Alliance
442 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 15.1
zwak Schieten zwak
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Bacon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marshall is nu in balbezit. Owеn begaat een overtreding. Owеn krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Henry passt de bal met de wreef. Brown is nu in balbezit. Brown passt de bal in één keer door. Way heeft problemen om de bal te vangen. Way schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Owеn geeft de bal voor. Inworp. Bacon met de inworp. Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Stephens rent richting de bal. Walker verovert de bal door een tackle van achteren. Walker met een sublieme pass. Shorey rent richting de bal. Shorey haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Seedorf trapt de bal weg. Shorey is nu in balbezit. Shorey schiet op doel. Seedorf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Linthwaite FC - Nuneaton Alliance 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Linthwaite FC 54%, Nuneaton Alliance 46%.
Linthwaite FC - Nuneaton Alliance 1:0

48e minuut.
Green met een sublieme pass. Shorey rent richting de bal. Collins begaat een overtreding. Shorey moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Shorey kan niet meer verder spelen. Vogel komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Henry geeft een lange en hoge pass. Waghorn is nu in balbezit. Waghorn geeft een hoge lob. Vogel rent richting de bal. Vogel haalt uit met een fantastische trap. Paal! Seedorf werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Way is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Jenas ... Strafschop! Jenas krijgt een gele kaart. Way is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stephens neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Seedorf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Walker onderschept slim de pass. Stephens onderschept slim de pass. Met opzet legt Jenas zijn tegenspeler op de grond. Stephens raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Owеn neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Bacon rent richting de bal. Bacon passt de bal met de wreef. Goater bereikt de bal nog maar net als eerste. Goater draait met de bal, schiet en ... Berry probeert de bal aan de voet te houden. Lennon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Bacon probeert naar een medespeler te passen. Marshall rent richting de bal. Goater bereikt de bal nog maar net als eerste. Goater draait met de bal, schiet en ... Lennon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Linthwaite FC - Nuneaton Alliance 1:1

90e minuut.
Rowe is nu in balbezit. Underhill rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rowe. Rowe krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Linthwaite FC 47%, Nuneaton Alliance 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Linthwaite FC - Nuneaton Alliance 1:1