Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nuneaton Alliance Linthwaite FC
Normal Tactiek 442
48% Balbezit 52%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Jenas speelt de bal door. Waghorn probeert de bal aan de voet te houden. Owеn rent richting de bal. Goater verovert de bal door een tackle van achteren. Goater haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuneaton Alliance - Linthwaite FC 1:0

15e minuut.
Green geeft de bal voor. Inworp. Walker met de inworp. Tanner is nu in balbezit. Tanner geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Way onderschept slim de pass. Hodge bereikt de bal nog maar net als eerste. Collins tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hodge raakt geblesseerd tijdens het duel. Owеn wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Way passt de bal zonder na te denken. Stephens bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephens passt de bal met de wreef. Hodge rent richting de bal. Hodge haalt uit met een fantastische trap. Paal!

30e minuut.
Stephens probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Way rent richting de bal. Way passt de bal in één keer door. Hodge bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodge haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Stephens is nu in balbezit. Collins onderschept slim de pass. Collins passt de bal met de wreef. Tanner rent richting de bal. Tanner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Green passt de bal met de wreef. Collins rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brown. Brown krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Tanner onderschept slim de pass. Rowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanner verovert de bal door een tackle van achteren. Tanner haalt uit met een fantastische trap. Green probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bacon zal de hoekschop nemen. Gazza Shearer rent richting de bal. Gazza Shearer schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Gazza Shearer passt de bal met de wreef. Walker rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Green. Walker raakt geblesseerd tijdens het duel. Walker met een snel genomen vrije trap. Lennon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Brown passt de bal met de wreef. Henry met een sublieme pass. Tanner bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanner schiet op doel. Berry probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nuneaton Alliance 40%, Linthwaite FC 60%.
Nuneaton Alliance - Linthwaite FC 1:0

75e minuut.
Green rent richting de bal. Goater verovert de bal door een tackle van achteren. Tanner bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanner draait met de bal, schiet en ... Lennon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuneaton Alliance - Linthwaite FC 2:0

87e minuut.
Doeltrap. Lennon met een harde bal richting middenveld. Stephens kopt de bal weg. Way bereikt de bal nog maar net als eerste. Way schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nuneaton Alliance 36%, Linthwaite FC 64%.
Nuneaton Alliance - Linthwaite FC 2:0