Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kettering Celtic Linthwaite FC
Normal Tactiek 442
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.8 gemiddelde waardering 20.2
waardeloos Schieten matig
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Henry zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brown geeft een hoge lob. Daar is Rudd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Way is nu in balbezit. Way schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Best Law onderschept slim de pass. Best Law met een sublieme pass. Way rent richting de bal. Way haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Inworp. Smitһ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brown met een sublieme pass. Cook is nu in balbezit. Cook schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Green de bal onder controle te krijgen. Way rent richting de bal. Way schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lennon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Vogel rent richting de bal. Stephens bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephens passt de bal met de wreef. Waghorn rent richting de bal. Waghorn geeft een hoge lob. Stephens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cook is nu in balbezit. Cook draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kettering Celtic - Linthwaite FC 0:1

29e minuut.
Way bereikt de bal nog maar net als eerste. Berry is nu in balbezit. Way verovert de bal door een tackle van achteren. Way haalt uit met een fantastische trap. Lennon maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Cook rent richting de bal. Stephens rent richting de bal. Rudd schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rudd krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Waghorn heeft problemen om de bal te vangen. Crawford is nu in balbezit. Crawford met een sublieme pass. Way bereikt de bal nog maar net als eerste. Way haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kettering Celtic - Linthwaite FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kettering Celtic 54%, Linthwaite FC 46%.
Kettering Celtic - Linthwaite FC 0:2

46e minuut.
Daar is Stephens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Way is nu in balbezit. Cook begaat een overtreding. Cook krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Best Law met een sublieme pass. Crawford met een sublieme pass. Way is nu in balbezit. Way draait met de bal, schiet en ... Stephens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kettering Celtic - Linthwaite FC 0:3

64e minuut.
Waghorn is nu in balbezit. Crawford met een sublieme pass. Spencer probeert naar een medespeler te passen. Brown rent richting de bal. Brown haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kettering Celtic - Linthwaite FC 1:3

74e minuut.
Best Law probeert naar een medespeler te passen. Spencer is nu in balbezit. Spencer speelt de bal door. Way is nu in balbezit. Way draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Way bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephens is nu in balbezit. Way passt de bal in één keer door. Daar is Cook, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cook haalt uit met een fantastische trap. Stephens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kettering Celtic - Linthwaite FC 1:4

89e minuut.
Best Law bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephens rent richting de bal. Best Law begaat een overtreding. Stephens raakt geblesseerd tijdens het duel. Vogel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kettering Celtic 61%, Linthwaite FC 39%.
Kettering Celtic - Linthwaite FC 1:4