Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
flower bowl fc Nuneaton Alliance
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Collins met de inworp. Birch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bright onderschept slim de pass. Bright passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Bacon rent richting de bal. Bacon geeft de bal voor. Fowler heeft problemen om de bal te vangen. Goater bereikt de bal nog maar net als eerste. Goater haalt uit met een fantastische trap. Butcher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Suker probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Birch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bacon is nu in balbezit. Bacon geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Underhill neemt de hoekschop. Klungelig pakt Collins de bal. Goater rent richting de bal. Goater schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Underhill neemt de hoekschop. Collins kopt de bal weg. Goater rent richting de bal. Goater schiet op doel. Butcher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flower bowl fc 64%, Nuneaton Alliance 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
flower bowl fc - Nuneaton Alliance 0:0

50e minuut.
Marshall kan de bal niet met de borst controleren. Marshall probeert naar een medespeler te passen. Goater rent richting de bal. Goater schiet op doel. Butcher werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
flower bowl fc - Nuneaton Alliance 0:1

51e minuut.
Collins rent richting de bal. Clapham is nu in balbezit. Collins tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Collins krijgt een gele kaart. Clapham raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

52e minuut.
Bynoe-Gittens met een harde bal richting middenveld. Fowler kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Jenas de bal onder controle te krijgen. Cahill bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahill geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Seedorf met een harde bal richting middenveld. Marshall kopt de bal weg. Gazza Shearer met een sublieme pass. Goater is nu in balbezit. Goater draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Birch rent richting de bal. Bright verovert de bal door een tackle van achteren. Bright met een sublieme pass. Cahill is nu in balbezit. Cahill schiet op doel. Seedorf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Fowler rent richting de bal. Fowler passt de bal met de wreef. Cahill is nu in balbezit. Cahill schiet op doel. Seedorf maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
flower bowl fc - Nuneaton Alliance 1:1

71e minuut.
Inworp. Underhill met een snelle inworp. Fowler speelt de bal door. Goater rent richting de bal. Goater haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Greaves trapt de bal weg. Collins kopt de bal weg. Gazza Shearer heeft problemen om de bal te vangen. Marshall geeft een hoge lob. Butcher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Birch is nu in balbezit. Clapham onderschept slim de pass. Clapham met een sublieme pass. Cahill bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahill haalt uit met een fantastische trap. Seedorf bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flower bowl fc 37%, Nuneaton Alliance 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
flower bowl fc - Nuneaton Alliance 1:1