Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Partick Bantams Nuneaton Alliance
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Whittaker probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sousa de bal. Sousa passt de bal zonder na te denken. White bereikt de bal nog maar net als eerste. White haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Bould is nu in balbezit. Bould geeft de bal voor. Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Partick Bantams - Nuneaton Alliance 1:0

36e minuut.
Bacon geeft een hoge lob. Goater bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones-Taylor onderschept slim de pass. Marshall is nu in balbezit. Marshall schiet op doel. Junior kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partick Bantams 63%, Nuneaton Alliance 37%.
Partick Bantams - Nuneaton Alliance 1:0

57e minuut.
Gazza Shearer is nu in balbezit. Gazza Shearer geeft een hoge lob. Bacon met een sublieme pass. Goater bereikt de bal nog maar net als eerste. Goater schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Lennon onderschept slim de pass. Lennon met een sublieme pass. Jones-Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall rent richting de bal. Marshall schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Seedorf met een sublieme pass. Sousa kopt de bal weg. Dublin probeert de bal aan de voet te houden. White is nu in balbezit. White schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Collins verovert de bal door een tackle van achteren. Collins probeert naar een medespeler te passen. Gladwin rent richting de bal. Goater onderschept slim de pass. Goater haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Partick Bantams - Nuneaton Alliance 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partick Bantams 32%, Nuneaton Alliance 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Partick Bantams - Nuneaton Alliance 1:1