Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-17 21:16
  • Competitiewedstrijd: Division IV 5
  • Stadion: L Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 978
L Lunacorns
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 20.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Hobbs is nu in balbezit. Hobbs geeft een hoge lob. Wheatley is nu in balbezit. Warner bereikt de bal nog maar net als eerste. Warner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Barton kopt de bal weg. Daar is Whittingham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Westly bereikt de bal nog maar net als eerste. Westly heeft problemen om de bal te vangen. Westly schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Barton passt de bal met de wreef. Warner bereikt de bal nog maar net als eerste. Warner passt de bal in één keer door. Wheatley is nu in balbezit. Wheatley haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Sidwell geeft een lange en hoge pass. Westly kopt de bal weg. Meadows heeft problemen om de bal te vangen. Wheatley is nu in balbezit. Wheatley haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Chiwome is nu in balbezit. Chiwome passt de bal met de wreef. Metcalfe met een sublieme pass. Daar is Roonеy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roonеy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Luiz passt de bal met de wreef. Raleigh is nu in balbezit. Raleigh passt de bal met de wreef. Roonеy is nu in balbezit. Roonеy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
L - Lunacorns 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: L 52%, Lunacorns 48%.
L - Lunacorns 1:0

47e minuut.
Chris Waddle kopt de bal weg. Metcalfe controleert de bal met de borst. Metcalfe probeert naar een medespeler te passen. Daar is Raleigh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raleigh geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kanе werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Roonеy rent richting de bal. Roonеy draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Garcia is nu in balbezit. Luiz onderschept slim de pass. Luiz speelt de bal door. Roonеy bereikt de bal nog maar net als eerste. Roonеy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
L - Lunacorns 2:0

70e minuut.
Sidwell raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fellows komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Raleigh kopt de bal weg. Inworp. Westly zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Warner rent richting de bal. Warner geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Bennett passt de bal met de wreef. Meadows is nu in balbezit. Wheatley is nu in balbezit. Wheatley draait met de bal, schiet en ... Bellingһam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
L - Lunacorns 2:1

90e minuut.
Chris Waddle is nu in balbezit. Luiz verovert de bal door een tackle van achteren. Luiz probeert naar een medespeler te passen. Roonеy bereikt de bal nog maar net als eerste. Roonеy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: L 57%, Lunacorns 43%.
L - Lunacorns 2:1