Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nuneaton Alliance Demport Dumplings
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 8
6 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 21.2
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


15e minuut.
Zola kopt de bal weg. Rush controleert de bal met de borst. Jenas is nu in balbezit. Daniels rent richting de bal. Daniels haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Zola is nu in balbezit. Marshall tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zola raakt geblesseerd tijdens het duel. Zola met een snel genomen vrije trap. Daniels maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Zola heeft problemen om de bal te vangen. Goater bereikt de bal nog maar net als eerste. Bright bereikt de bal nog maar net als eerste. Goater verovert de bal door een tackle van achteren. Goater schiet op doel. James bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuneaton Alliance - Demport Dumplings 1:0

37e minuut.
Zola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marshall rent richting de bal. Marshall passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Daniels de bal. Daniels schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Goater met een sublieme pass. Zola bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Marshall zijn tegenspeler op de grond. Marshall krijgt een gele kaart. Zola is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zola zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daniels springt en kopt de bal. Seedorf bokst de bal weg.

44e minuut.
Bacon met een snelle inworp. Dobson rent richting de bal. Collins onderschept slim de pass. Collins geeft een hoge lob. Goater krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nuneaton Alliance 60%, Demport Dumplings 40%.
Nuneaton Alliance - Demport Dumplings 1:0

52e minuut.
Bruno is nu in balbezit. Bacon onderschept slim de pass. Bacon met een sublieme pass. Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Marshall met een sublieme pass. Bruno is nu in balbezit. Bruno probeert naar een medespeler te passen. Gazza Shearer is nu in balbezit. Gazza Shearer geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuneaton Alliance - Demport Dumplings 2:0

80e minuut.
Daar is Daniels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jenas geeft een lange en hoge pass. Horsfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Goater onderschept slim de pass. Goater haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Bacon kopt de bal weg. Goater bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bright. Goater is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Collins wilt de vrije trap nemen. James kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Chiwome probeert naar een medespeler te passen. Rush bereikt de bal nog maar net als eerste. Rush passt de bal zonder na te denken. Daar is Dobson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobson geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nuneaton Alliance 40%, Demport Dumplings 60%.
Nuneaton Alliance - Demport Dumplings 2:0