Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Walsall Carthusians Kettering Celtic
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 19
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


11e minuut.
Crouch rent richting de bal. Brown verovert de bal door een tackle van achteren. Way bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown rent richting de bal. Brown draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Hackett probeert naar een medespeler te passen. Best Law bereikt de bal nog maar net als eerste. Best Law passt de bal zonder na te denken. Way is nu in balbezit. Way draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Fowler trapt de bal weg van het doel. Bacon kopt de bal weg. Crawford probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jacobs bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobs schiet op doel. Stephens bokst de bal weg.

25e minuut.
Smitһ is nu in balbezit. Smitһ geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Way de bal onder controle te krijgen. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Best Law rent richting de bal. Best Law probeert naar een medespeler te passen. Fowler rent richting de bal. Way onderschept slim de pass. Way haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Rudd bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudd geeft de bal voor. Smitһ rent richting de bal. Hackett verovert de bal door een tackle van achteren. Hackett draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Beckһam onderschept slim de pass. Rudd is nu in balbezit. Rudd passt de bal met de wreef. Bacon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walsall Carthusians 40%, Kettering Celtic 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Walsall Carthusians - Kettering Celtic 0:0

46e minuut.
Doyle rent richting de bal. Doyle geeft de bal voor. Bacon speelt de bal door. Jacobs is nu in balbezit. Jacobs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Walsall Carthusians - Kettering Celtic 1:0

49e minuut.
Inworp. Butcher met de inworp. Bacon met een sublieme pass. Daar is Jacobs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jacobs schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Stephens met een harde bal richting middenveld. Crouch kopt de bal weg. Southall met een sublieme pass. Way bereikt de bal nog maar net als eerste. Way schiet op doel. Shorey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
John Barnes onderschept slim de pass. Best Law onderschept slim de pass. Spencer is nu in balbezit. Spencer geeft een lange en hoge pass. Way springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Walsall Carthusians - Kettering Celtic 1:1

61e minuut.
Hackett is nu in balbezit. Hackett passt de bal met de wreef. Bacon rent richting de bal. Bacon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Best Law rent richting de bal. Hackett onderschept slim de pass. Hackett geeft een lange en hoge pass. Jacobs bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobs draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Walsall Carthusians - Kettering Celtic 2:1

79e minuut.
Crouch probeert naar een medespeler te passen. Bacon rent richting de bal. Jacobs is nu in balbezit. Jacobs haalt uit met een fantastische trap. Stephens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Walsall Carthusians - Kettering Celtic 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walsall Carthusians 39%, Kettering Celtic 61%.
Walsall Carthusians - Kettering Celtic 3:1