Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Whinney Wanderers Brockhall FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


10e minuut.
Dewsbury-Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. London rent richting de bal. Dewsbury-Hall onderschept slim de pass. Dewsbury-Hall haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Cole Lampard is nu in balbezit. Booth bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole Lampard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cole Lampard krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Cole Lampard passt de bal met de wreef. Roonеy bereikt de bal nog maar net als eerste. Roonеy probeert naar een medespeler te passen. Dewsbury-Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Dewsbury-Hall schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Whinney Wanderers - Brockhall FC 1:0

20e minuut.
Booth geeft een hoge lob. Piper bereikt de bal nog maar net als eerste. Piper passt de bal met de wreef. Dewsbury-Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Dewsbury-Hall schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
London is nu in balbezit. Henry tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. London is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sidibe zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Harrison rent richting de bal. Archer onderschept slim de pass. Archer schiet op doel. Laudrup probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Whinney Wanderers - Brockhall FC 1:1

23e minuut.
Dewsbury-Hall probeert naar een medespeler te passen. Daar is Roonеy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Archer verovert de bal door een tackle van achteren. Archer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Owеn probeert naar een medespeler te passen. Archer is nu in balbezit. Archer schiet op doel. Bentley rent richting de bal. Bentley schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Carsley zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roonеy rent richting de bal. Roonеy geeft een lange en hoge pass. Dewsbury-Hall heeft problemen om de bal te vangen. Dewsbury-Hall draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Bentley onderschept slim de pass. Bentley speelt de bal door. Archer is nu in balbezit. Archer schiet op doel. Laudrup werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Whinney Wanderers - Brockhall FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Whinney Wanderers 55%, Brockhall FC 45%.
Whinney Wanderers - Brockhall FC 1:2

47e minuut.
Wright-Phillips kopt de bal weg. Klungelig pakt Henry de bal. Owеn is nu in balbezit. Archer bereikt de bal nog maar net als eerste. Archer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Daar is Cullen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roonеy rent richting de bal. London is nu in balbezit. Roonеy verovert de bal door een tackle van achteren. Roonеy geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Santos geeft een lange en hoge pass. Collins kopt de bal weg. Roonеy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dewsbury-Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Dewsbury-Hall haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Whinney Wanderers 46%, Brockhall FC 54%.
Whinney Wanderers - Brockhall FC 1:2