Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dover Wasps Chesham Railwaymen
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 17.8
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
WaIker verovert de bal door een tackle van achteren. WaIker speelt de bal door. Best Law probeert naar een medespeler te passen. Ball rent richting de bal. Ball haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Gordon probeert naar een medespeler te passen. Rudd rent richting de bal. Rudd passt de bal zonder na te denken. Shearer bereikt de bal nog maar net als eerste. Shearer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Rudd speelt de bal door. Dyer rent richting de bal. WaIker bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyer verovert de bal door een tackle van achteren. Dyer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Thomson met een sublieme pass. Madueke is nu in balbezit. Madueke speelt de bal door. Shearer bereikt de bal nog maar net als eerste. Shearer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Wark kopt de bal weg. Daar is Vogel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vogel speelt de bal door. Ball bereikt de bal nog maar net als eerste. Ball draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dover Wasps - Chesham Railwaymen 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dover Wasps 35%, Chesham Railwaymen 65%.
Dover Wasps - Chesham Railwaymen 1:0

61e minuut.
Sinclair met een harde bal richting middenveld. Vogel is nu in balbezit. Vogel speelt de bal door. Best Law bereikt de bal nog maar net als eerste. Best Law draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dover Wasps - Chesham Railwaymen 2:0

69e minuut.
Dyer met een sublieme pass. Howe rent richting de bal. Dodd met een sublieme pass. Ball bereikt de bal nog maar net als eerste. Ball schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dover Wasps - Chesham Railwaymen 3:0

75e minuut.
Howe verovert de bal door een tackle van achteren. Howe speelt de bal door. Ball rent richting de bal. Ball haalt uit met een fantastische trap. Tremble maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dover Wasps - Chesham Railwaymen 4:0

82e minuut.
Dodd geeft een lange en hoge pass. Sinclair kopt de bal weg. Sansom rent richting de bal. Gordon verovert de bal door een tackle van achteren. Gordon geeft een hoge lob. Tremble verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Vogel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ball bereikt de bal nog maar net als eerste. Vogel rent richting de bal. Ball rent richting de bal. Ball haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dover Wasps 49%, Chesham Railwaymen 51%.
Dover Wasps - Chesham Railwaymen 4:0