Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stockport Valley As Malá Lula
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen hopeloos


15e minuut.
Daar is Hancock, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Collymore is nu in balbezit. Kaur is nu in balbezit. Hancock is nu in balbezit. Hancock draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Dunn geeft de bal voor. Hancock kopt de bal weg. Lescott heeft problemen om de bal te vangen. Collymore bereikt de bal nog maar net als eerste. Collymore haalt uit met een fantastische trap. Archer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stockport Valley - As Malá Lula 0:1

33e minuut.
Albany kopt de bal weg. Brosnan geeft de bal voor. Daar is Kaur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hancock is nu in balbezit. Hancock haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Stockport Valley - As Malá Lula 0:2

35e minuut.
Taylor is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Clapham. Taylor is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Donnelly zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hughеs bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughеs schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Klungelig pakt Donnelly de bal. Taylor is nu in balbezit. Taylor passt de bal in één keer door. Spencer bereikt de bal nog maar net als eerste. Spencer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Kilman probeert de bal met de borst te controleren. Hughеs rent richting de bal. Hughеs passt de bal met de wreef. Pilling is nu in balbezit. Pilling haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Campbell probeert naar een medespeler te passen. Kilman rent richting de bal. Kilman geeft de bal voor. Collymore rent richting de bal. Collymore haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stockport Valley 58%, As Malá Lula 42%.
Stockport Valley - As Malá Lula 0:2

48e minuut.
Reynolds is nu in balbezit. Hancock rent richting de bal. Kaur onderschept slim de pass. Collymore verovert de bal door een tackle van achteren. Collymore haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Daar is Sinton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sinton geeft een lange en hoge pass. Reynolds is nu in balbezit. Collymore onderschept slim de pass. Collymore haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stockport Valley - As Malá Lula 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stockport Valley 55%, As Malá Lula 45%.
Stockport Valley - As Malá Lula 0:3