Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chesham Railwaymen Hallam City
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Thomson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomson met een sublieme pass. Klungelig pakt Wark de bal. Cantоna bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantоna haalt uit met een fantastische trap. Tremble bokst de bal weg.

6e minuut.
Collier geeft een lange en hoge pass. O`Sullivan kopt de bal weg. Rudd rent richting de bal. Musiala is nu in balbezit. Musiala haalt uit met een fantastische trap. Tremble probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Thomson rent richting de bal. O`Sullivan onderschept slim de pass. O`Sullivan passt de bal in één keer door. Musiala bereikt de bal nog maar net als eerste. Musiala haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
O`Sullivan is nu in balbezit. O`Sullivan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rudd de bal. Cantоna bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantоna draait met de bal, schiet en ... Tremble bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chesham Railwaymen 68%, Hallam City 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chesham Railwaymen - Hallam City 0:0

46e minuut.
Musiala is nu in balbezit. Dyer onderschept slim de pass. Cantоna verovert de bal door een tackle van achteren. Cantоna met een sublieme pass. Wark met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Sawyer is nu in balbezit. Sawyer geeft een hoge lob. Daar is Rudd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cantоna is nu in balbezit. Cantоna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chesham Railwaymen - Hallam City 0:1

49e minuut.
Rigg bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansom verovert de bal door een tackle van achteren. Sansom geeft de bal voor. Shearer is nu in balbezit. Shearer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chesham Railwaymen - Hallam City 1:1

54e minuut.
Rudd speelt de bal door. Cantоna rent richting de bal. Cantоna passt de bal zonder na te denken. Musiala is nu in balbezit. Musiala draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Solanke met de inworp. Thomson rent richting de bal. Cantоna verovert de bal door een tackle van achteren. Cantоna speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Musiala is nu in balbezit. Musiala draait met de bal, schiet en ... Tremble verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Musiala raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fleck komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chesham Railwaymen 47%, Hallam City 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chesham Railwaymen - Hallam City 1:1