Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
As Malá Lula Cozy Beavers
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.9
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Juninho heeft problemen om de bal te vangen. Collymore is nu in balbezit. Hancock rent richting de bal. Collymore rent richting de bal. Collymore draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Batty bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell onderschept slim de pass. Ifill begaat een overtreding. Ifill krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Sinton geeft een hoge lob. Inworp. Batty met de inworp. Ifill rent richting de bal. Ifill geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Dunn passt de bal in één keer door. Juninho is nu in balbezit. Hancock bereikt de bal nog maar net als eerste. Batty rent richting de bal. Batty haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Kilman is nu in balbezit. Mackenzie onderschept slim de pass. Mackenzie passt de bal in één keer door. Batty is nu in balbezit. Batty haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Brosnan met een sublieme pass. Juninho is nu in balbezit. Hancock onderschept slim de pass. Collymore bereikt de bal nog maar net als eerste. Collymore draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Cole heeft problemen om de bal te vangen. Paal! Kowalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Juninho onderschept slim de pass. Juninho geeft een hoge lob. Sinton probeert de bal met de borst te controleren. Mackenzie is nu in balbezit. Mackenzie haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
As Malá Lula - Cozy Beavers 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Malá Lula 57%, Cozy Beavers 43%.
As Malá Lula - Cozy Beavers 0:1

47e minuut.
Juninho is nu in balbezit. Hancock bereikt de bal nog maar net als eerste. Juninho verovert de bal door een tackle van achteren. Collymore onderschept slim de pass. Collymore draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Cohen onderschept slim de pass. Cohen met een sublieme pass. Dunn probeert naar een medespeler te passen. Collymore bereikt de bal nog maar net als eerste. Collymore schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Kilman rent richting de bal. Ifill bereikt de bal nog maar net als eerste. Batty bereikt de bal nog maar net als eerste. Batty geeft de bal voor. Daar is Sawyer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Kowalski trapt de bal weg van het doel. Brosnan bereikt de bal nog maar net als eerste. Brosnan met een sublieme pass. Albany bereikt de bal nog maar net als eerste. Albany passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Mackenzie is nu in balbezit. Batty is nu in balbezit. Dunn rent richting de bal. Batty rent richting de bal. Batty schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Malá Lula 36%, Cozy Beavers 64%.
As Malá Lula - Cozy Beavers 0:1