Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stockport Valley The Rampart
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Lee kopt de bal weg. Dyer is nu in balbezit. Dyer probeert naar een medespeler te passen. Meghoma rent richting de bal. Meghoma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Kaur is nu in balbezit. Spencer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dyer krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Kaur rent richting de bal. Donnelly rent richting de bal. Donnelly probeert naar een medespeler te passen. Pilling bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilling haalt uit met een fantastische trap. Cripps bokst de bal weg.

18e minuut.
Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazza Shearer bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pilling de bal. Pilling schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stockport Valley - The Rampart 1:0

40e minuut.
Lescott rent richting de bal. Meghoma verovert de bal door een tackle van achteren. Kaur onderschept slim de pass. Dyer onderschept slim de pass. Dyer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stockport Valley 49%, The Rampart 51%.
Stockport Valley - The Rampart 1:0

61e minuut.
Hughеs rent richting de bal. Everett onderschept slim de pass. Everett probeert naar een medespeler te passen. Pilling bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilling draait met de bal, schiet en ... Cripps kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stockport Valley - The Rampart 2:0

62e minuut.
Dyer probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Meghoma de bal. Pilling maakt een afschuwelijke overtreding. Pilling krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Garner kopt de bal weg. Kaur kan de bal niet met de borst controleren. Dyer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dyer krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

65e minuut.
Brits geeft een lange en hoge pass. Meghoma bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lawrence. Lawrence krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Pilling probeert de bal met de borst te controleren. Brits rent richting de bal. Pilling onderschept slim de pass. Pilling draait met de bal, schiet en ... Sheridan probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Garner bereikt de bal nog maar net als eerste. Spencer onderschept slim de pass. Spencer probeert naar een medespeler te passen. Pilling bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilling draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Smitһ geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pilling de bal. Brits speelt de bal door. Meghoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Meghoma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stockport Valley 49%, The Rampart 51%.
Stockport Valley - The Rampart 2:0