Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 21:17
  • Competitiewedstrijd: Division IV 6
  • Stadion: Zach Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1039
Zach Chesham Railwaymen
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Wark bereikt de bal nog maar net als eerste. Black is nu in balbezit. Black passt de bal met de wreef. Li is nu in balbezit. Li draait met de bal, schiet en ... Tremble verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zach - Chesham Railwaymen 1:0

9e minuut.
Cohen verovert de bal door een tackle van achteren. Cohen geeft een hoge lob. Daar is Collier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beckham rent richting de bal. Beckham draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zach - Chesham Railwaymen 2:0

14e minuut.
Wark geeft een lange en hoge pass. Jewell kopt de bal weg. Li is nu in balbezit. Beckham is nu in balbezit. Beckham draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zach - Chesham Railwaymen 3:0

19e minuut.
Hirst met een snelle inworp. Jewell is nu in balbezit. Dyer maakt een afschuwelijke overtreding. Dyer is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

33e minuut.
Cohen speelt de bal door. Wark bereikt de bal nog maar net als eerste. Wark geeft de bal voor. Daar is Shearer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shearer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Tremble trapt de bal weg. Thomson rent richting de bal. Thomson passt de bal in één keer door. Shearer bereikt de bal nog maar net als eerste. Shearer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zach - Chesham Railwaymen 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zach 41%, Chesham Railwaymen 59%.
Zach - Chesham Railwaymen 3:1

50e minuut.
Inworp. Sansom met een snelle inworp. Rudd bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudd geeft een lange en hoge pass. Madueke kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Shearer verovert de bal door een tackle van achteren. Madueke bereikt de bal nog maar net als eerste. Madueke passt de bal met de wreef. Shearer rent richting de bal. Shearer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. Madueke onderschept slim de pass. Walker is nu in balbezit. Madueke onderschept slim de pass. Madueke met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Cohen is nu in balbezit. Cohen geeft de bal voor. Wark kopt de bal weg. Shearer controleert de bal met de borst. Shearer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Klungelig pakt Cohen de bal. Li is nu in balbezit. Li speelt de bal door. Daar is Beckham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beckham draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zach 53%, Chesham Railwaymen 47%.
Zach - Chesham Railwaymen 3:1