Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hallam City Dover Wasps
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Sawyer met een snelle inworp. Devonshire is nu in balbezit. Met opzet legt Cantоna zijn tegenspeler op de grond. Cantоna krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Nethercott passt de bal zonder na te denken. Devonshire is nu in balbezit. Devonshire speelt de bal door. Ball bereikt de bal nog maar net als eerste. Ball draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hallam City - Dover Wasps 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hallam City 51%, Dover Wasps 49%.
Hallam City - Dover Wasps 0:1

54e minuut.
Cantоna rent richting de bal. Met opzet legt Santos zijn tegenspeler op de grond. Cantоna is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. O`Sullivan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Collymоre geeft een hoge lob. O`Sullivan heeft problemen om de bal te vangen. Ball bereikt de bal nog maar net als eerste. Ball schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Paterson is nu in balbezit. Howe onderschept slim de pass. Howe probeert naar een medespeler te passen. Ball is nu in balbezit. Ball haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantоna rent richting de bal. Santos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cantоna raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cantоna kan niet meer verder spelen. Farrell komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Vogel rent richting de bal. Vogel geeft de bal voor. Daar is Gordon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solanke bereikt de bal nog maar net als eerste. Solanke geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hallam City 42%, Dover Wasps 58%.
Hallam City - Dover Wasps 0:1