Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Rampart Brockhall FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 17.1
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Booth bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa verovert de bal door een tackle van achteren. Costa probeert naar een medespeler te passen. Meghoma rent richting de bal. Meghoma draait met de bal, schiet en ... Monkou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Costa met de inworp. Owеn rent richting de bal. Owеn speelt de bal door. Archer rent richting de bal. Archer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Doeltrap. Dunk met een harde bal richting middenveld. Birch kopt de bal weg. Meghoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Meghoma haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Klungelig pakt London de bal. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee passt de bal met de wreef. Archer rent richting de bal. Archer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Rampart - Brockhall FC 0:1

39e minuut.
Costa kopt de bal weg. Meghoma is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Collins. Collins krijgt een gele kaart. Meghoma wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Birch met een snel genomen vrije trap. Monkou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Meghoma rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Rampart - Brockhall FC 1:1

41e minuut.
Archer onderschept slim de pass. Archer passt de bal zonder na te denken. Bentley rent richting de bal. Bentley geeft de bal voor. Gates kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Dyer bereikt de bal nog maar net als eerste. London rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dyer. London wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Rampart 45%, Brockhall FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Rampart - Brockhall FC 1:1

47e minuut.
Sheridan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Archer. Sheridan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sheridan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Johnson kopt de bal weg. Dyer is nu in balbezit. Meghoma rent richting de bal. Meghoma haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Dublin geeft de bal voor. Inworp. Johnson met een snelle inworp. Dyer geeft de bal voor. Meghoma springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Rampart - Brockhall FC 2:1

62e minuut.
London is nu in balbezit. London passt de bal zonder na te denken. Archer is nu in balbezit. Archer draait met de bal, schiet en ... Sheridan probeert de bal aan de voet te houden. Cripps bokst de bal weg.

87e minuut.
Archer rent richting de bal. Garner is nu in balbezit. London begaat een overtreding. Garner wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Garner kan niet meer verder spelen. Buckley komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Rampart 50%, Brockhall FC 50%.
The Rampart - Brockhall FC 2:1