Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chesham Railwaymen Cozy Beavers
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.9
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


12e minuut.
Preston passt de bal zonder na te denken. Mackenzie rent richting de bal. Collier rent richting de bal. Mackenzie onderschept slim de pass. Mackenzie haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Mackenzie is nu in balbezit. Dodd rent richting de bal. Mackenzie onderschept slim de pass. Batty bereikt de bal nog maar net als eerste. Batty draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chesham Railwaymen - Cozy Beavers 0:1

23e minuut.
Preston is nu in balbezit. Rudd verovert de bal door een tackle van achteren. Rudd met een sublieme pass. Shearer is nu in balbezit. Shearer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Preston passt de bal zonder na te denken. Mackenzie bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodd tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mackenzie is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Preston met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Cohen met een snelle inworp. Thorne rent richting de bal. Preston tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Preston krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Sansom rent richting de bal. Sansom geeft de bal voor. Juninho heeft problemen om de bal te vangen. Shearer rent richting de bal. Shearer draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chesham Railwaymen - Cozy Beavers 1:1

36e minuut.
Juninho bereikt de bal nog maar net als eerste. Juninho speelt de bal door. Batty rent richting de bal. Batty draait met de bal, schiet en ... Tremble probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chesham Railwaymen - Cozy Beavers 1:2

39e minuut.
Shearer rent richting de bal. Batty onderschept slim de pass. Batty passt de bal met de wreef. Thorne rent richting de bal. Thorne haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chesham Railwaymen 50%, Cozy Beavers 50%.
Chesham Railwaymen - Cozy Beavers 1:2

46e minuut.
Shearer probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Thomson de bal. Batty rent richting de bal. Batty haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

47e minuut.
Thomson geeft de bal voor. Madueke heeft problemen om de bal te vangen. Madueke met een sublieme pass. Shearer rent richting de bal. Shearer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Klungelig pakt Rudd de bal. Preston onderschept slim de pass. Preston passt de bal met de wreef. Mackenzie rent richting de bal. Mackenzie draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Klungelig pakt Anderson de bal. Madueke is nu in balbezit. Cohen is nu in balbezit. Cohen geeft een lange en hoge pass. Anderson geeft een hoge lob. Tremble probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chesham Railwaymen 53%, Cozy Beavers 47%.
Chesham Railwaymen - Cozy Beavers 1:2