Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 21:17
  • Competitiewedstrijd: Division IV 6
  • Stadion: Zach Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1519
Zach Cornwall AFC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


16e minuut.
Walker passt de bal met de wreef. Beckham is nu in balbezit. Fenton schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fenton krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Vieira speelt de bal door. Wallace bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen is nu in balbezit. Wallace onderschept slim de pass. Wallace draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Hirst speelt de bal door. Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Li passt de bal zonder na te denken. Beckham rent richting de bal. Beckham schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zach 57%, Cornwall AFC 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zach - Cornwall AFC 0:0

46e minuut.
Cohen is nu in balbezit. Toney verovert de bal door een tackle van achteren. Toney passt de bal zonder na te denken. Wallace is nu in balbezit. Wallace haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zach - Cornwall AFC 0:1

62e minuut.
Berry rent richting de bal. Hirst verovert de bal door een tackle van achteren. Hirst met een sublieme pass. Fenton rent richting de bal. Fenton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zach - Cornwall AFC 0:2

67e minuut.
Wallace kopt de bal weg. Berry bereikt de bal nog maar net als eerste. Berry probeert naar een medespeler te passen. Wallace bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallace schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Inworp. Toney zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vieira bereikt de bal nog maar net als eerste. Vieira geeft de bal voor. Wallace heeft problemen om de bal te vangen. Redknapp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Berry met de inworp. Hirst met een sublieme pass. Wallace bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallace schiet op doel. Redknapp probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zach - Cornwall AFC 0:3

82e minuut.
Amo-Ameyaw rent richting de bal. Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Li passt de bal met de wreef. Beckham is nu in balbezit. Beckham draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zach 58%, Cornwall AFC 42%.
Zach - Cornwall AFC 0:3