Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stockport Valley Whinney Wanderers
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
3 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 17
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


32e minuut.
Roonеy met een sublieme pass. Dewsbury-Hall rent richting de bal. Lescott rent richting de bal. Dewsbury-Hall onderschept slim de pass. Dewsbury-Hall schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Roonеy met een sublieme pass. Dewsbury-Hall is nu in balbezit. Lescott bereikt de bal nog maar net als eerste. Donnelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Spencer geeft een hoge lob. Laudrup probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Spencer speelt de bal door. Santos rent richting de bal. Santos passt de bal met de wreef. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Pilling is nu in balbezit. Pilling draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stockport Valley - Whinney Wanderers 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stockport Valley 38%, Whinney Wanderers 62%.
Stockport Valley - Whinney Wanderers 1:0

47e minuut.
Henry met een sublieme pass. Kaur bereikt de bal nog maar net als eerste. Roonеy maakt een afschuwelijke overtreding. Roonеy krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Harrison trapt de bal weg van het doel. Roonеy kopt de bal weg. Kaur rent richting de bal. Dewsbury-Hall rent richting de bal. Dewsbury-Hall schiet op doel. Archer bokst de bal weg.

70e minuut.
Hughеs geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Piper de bal onder controle te krijgen. Cullen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pilling de bal. Pilling draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Roonеy onderschept slim de pass. Roonеy passt de bal zonder na te denken. Smitһ rent richting de bal. Dewsbury-Hall verovert de bal door een tackle van achteren. Dewsbury-Hall schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Lawrence geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cole Lampard met de inworp. Roonеy rent richting de bal. Roonеy geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Inworp. Carsley met een snelle inworp. Donnelly is nu in balbezit. Roonеy onderschept slim de pass. Roonеy geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stockport Valley 61%, Whinney Wanderers 39%.
Stockport Valley - Whinney Wanderers 1:0