Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hallam City The Rampart
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Costa is nu in balbezit. Costa geeft een hoge lob. Daar is Meghoma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meghoma draait met de bal, schiet en ... Reid probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hallam City - The Rampart 0:1

21e minuut.
Payet bereikt de bal nog maar net als eerste. Meghoma onderschept slim de pass. Meghoma schiet op doel. Amass probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hallam City - The Rampart 0:2

44e minuut.
Dyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Duff verovert de bal door een tackle van achteren. Meghoma is nu in balbezit. Klungelig pakt Dyer de bal. Dyer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hallam City 52%, The Rampart 48%.
Hallam City - The Rampart 0:2

55e minuut.
Cantоna met een sublieme pass. Duff rent richting de bal. Everett speelt de bal door. Musiala bereikt de bal nog maar net als eerste. Musiala schiet op doel. Cripps bokst de bal weg.

68e minuut.
Musiala bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantоna is nu in balbezit. Birch schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Birch krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hallam City 61%, The Rampart 39%.
Hallam City - The Rampart 0:2