Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chesham Railwaymen Cornwall AFC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


16e minuut.
Vieira is nu in balbezit. Vieira passt de bal in één keer door. Wallace is nu in balbezit. Wallace schiet op doel. Tremble maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chesham Railwaymen - Cornwall AFC 0:1

24e minuut.
Dyer draait met de bal, schiet en ... Fenton heeft problemen om de bal te vangen. Shearer bereikt de bal nog maar net als eerste. Shearer haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Amo-Ameyaw de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chesham Railwaymen - Cornwall AFC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chesham Railwaymen 44%, Cornwall AFC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chesham Railwaymen - Cornwall AFC 1:1

49e minuut.
Fenton met een sublieme pass. Lombardo is nu in balbezit. Lombardo probeert naar een medespeler te passen. Toney bereikt de bal nog maar net als eerste. Toney geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Madueke kopt de bal weg. Daar is Dyer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fenton is nu in balbezit. Dyer is nu in balbezit. Dyer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Best Law is nu in balbezit. Lombardo geeft een hoge lob. Hyde probeert de bal met de borst te controleren. Wallace onderschept slim de pass. Wallace schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chesham Railwaymen - Cornwall AFC 1:2

56e minuut.
Dyer met een sublieme pass. Shearer bereikt de bal nog maar net als eerste. Shearer passt de bal zonder na te denken. Madueke is nu in balbezit. Madueke geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Dodd met een sublieme pass. Best Law is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sansom. Best Law raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Best Law kan niet meer verder spelen. Bacon komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Wallace speelt de bal door. Toney bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodd begaat een overtreding. Toney is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lombardo met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Rudd speelt de bal door. Bacon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacon geeft de bal voor. Berry is nu in balbezit. Berry schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chesham Railwaymen 58%, Cornwall AFC 42%.
Chesham Railwaymen - Cornwall AFC 1:2