Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-31 21:17
  • Competitiewedstrijd: Division IV 6
  • Stadion: Zach Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1701
Zach Orrell Park Fc
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Jewell passt de bal in één keer door. Russo speelt de bal door. Callaghan rent richting de bal. Callaghan schiet op doel. Alexander-Arnold probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Thirteen passt de bal zonder na te denken. Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Li probeert naar een medespeler te passen. Beckham rent richting de bal. Beckham haalt uit met een fantastische trap. Tavernier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Ward passt de bal zonder na te denken. Jewell rent richting de bal. Callaghan verovert de bal door een tackle van achteren. Thirteen rent richting de bal. Thirteen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zach - Orrell Park Fc 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zach 61%, Orrell Park Fc 39%.
Zach - Orrell Park Fc 0:1

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Russo de bal onder controle te krijgen. Ifill probeert naar een medespeler te passen. Callaghan rent richting de bal. Thirteen rent richting de bal. Thirteen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zach - Orrell Park Fc 0:2

62e minuut.
Li onderschept slim de pass. Li probeert naar een medespeler te passen. Thompson is nu in balbezit. Beckham verovert de bal door een tackle van achteren. Beckham schiet op doel. Tavernier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zach - Orrell Park Fc 1:2

86e minuut.
Callaghan is nu in balbezit. Thirteen rent richting de bal. Walker tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Walker krijgt een gele kaart. Thirteen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Thirteen komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Mullen rent richting de bal. Mullen speelt de bal door. Beckham is nu in balbezit. Li rent richting de bal. Li draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zach 47%, Orrell Park Fc 53%.
Zach - Orrell Park Fc 1:2