Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beatz United lewishartley484@gmail.com
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Baker geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kelly de bal onder controle te krijgen. Iling-Junior bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelly onderschept slim de pass. Kelly draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beatz United - lewishartley484@gmail.com 1:0

8e minuut.
Falkoski met een sublieme pass. Inworp. Heskey met de inworp. Alexander-Arnold heeft problemen om de bal te vangen. Alexander-Arnold geeft een lange en hoge pass. Paal!

18e minuut.
Iling-Junior onderschept slim de pass. Ward verovert de bal door een tackle van achteren. Kelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmby bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmby schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beatz United - lewishartley484@gmail.com 2:0

24e minuut.
Klungelig pakt Iling-Junior de bal. Ward is nu in balbezit. Iling-Junior probeert naar een medespeler te passen. Kelly heeft problemen om de bal te vangen. Kelly draait met de bal, schiet en ... O`Leary probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Beatz United - lewishartley484@gmail.com 3:0

34e minuut.
Jewell geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rascal met de inworp. Beckett is nu in balbezit. Beckett geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Bellhouse kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beatz United 52%, lewishartley484@gmail.com 48%.
Beatz United - lewishartley484@gmail.com 3:0

50e minuut.
Heskey geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Rascal de bal onder controle te krijgen. Marsh is nu in balbezit. Marsh draait met de bal, schiet en ... Bellhouse maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beatz United - lewishartley484@gmail.com 3:1

68e minuut.
Kerr geeft de bal voor. Kelly rent richting de bal. Falkoski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kelly is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barmby komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Marsh verovert de bal door een tackle van achteren. Beckett bereikt de bal nog maar net als eerste. Baker is nu in balbezit. Beckett verovert de bal door een tackle van achteren. Beckett haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Iling-Junior bereikt de bal nog maar net als eerste. Iling-Junior speelt de bal door. Marsh rent richting de bal. Marsh haalt uit met een fantastische trap. Bellhouse probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Beatz United - lewishartley484@gmail.com 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beatz United 39%, lewishartley484@gmail.com 61%.
Beatz United - lewishartley484@gmail.com 3:2