Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester _Utd Meadowgates United
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.8
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Terry kopt de bal weg. Klungelig pakt Thomson de bal. Fenton is nu in balbezit. Fenton schiet op doel. Hazard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester _Utd - Meadowgates United 1:0

9e minuut.
Pugh met een snelle inworp. Flowers is nu in balbezit. Parsons begaat een overtreding. Flowers is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dorrell neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Manchester _Utd - Meadowgates United 1:1

12e minuut.
Best kopt de bal weg. Parsons bereikt de bal nog maar net als eerste. Parsons geeft een hoge lob. Fenton rent richting de bal. Fenton schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Fenton onderschept slim de pass. Dorrell is nu in balbezit. Fenton verovert de bal door een tackle van achteren. Terry bereikt de bal nog maar net als eerste. Terry haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Terry is nu in balbezit. Thomson verovert de bal door een tackle van achteren. Thomson geeft de bal voor. Redmond bereikt de bal nog maar net als eerste. Redmond schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester _Utd - Meadowgates United 1:2

44e minuut.
Ratcliffe geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pugh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Flowers rent richting de bal. Flowers haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester _Utd 47%, Meadowgates United 53%.
Manchester _Utd - Meadowgates United 1:2

60e minuut.
Barton met de inworp. Flowers is nu in balbezit. Best legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Best krijgt een gele kaart. Flowers is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Flowers legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
White heeft problemen om de bal te vangen. Flowers rent richting de bal. Best tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Best krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Flowers is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Flowers komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Barton zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Flowers bereikt de bal nog maar net als eerste. Turner rent richting de bal. Flowers onderschept slim de pass. Flowers draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. White probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Redmond rent richting de bal. White is nu in balbezit. White geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Redmond de bal onder controle te krijgen. Carr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester _Utd 45%, Meadowgates United 55%.
Manchester _Utd - Meadowgates United 1:2