Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 21:17
  • Competitiewedstrijd: Division IV 7
  • Stadion: Buxton Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 959
Buxton Brackley Publicans
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 21.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Henry bereikt de bal nog maar net als eerste. Henry geeft een hoge lob. Hill probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iling-Junior is nu in balbezit. Iling-Junior schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Buxton - Brackley Publicans 0:1

7e minuut.
Henry onderschept slim de pass. Henry speelt de bal door. Hislop is nu in balbezit. Iling-Junior verovert de bal door een tackle van achteren. Iling-Junior haalt uit met een fantastische trap. Mavididi bokst de bal weg.

18e minuut.
Rideout bereikt de bal nog maar net als eerste. Southall verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Kane zijn tegenspeler op de grond. Kane is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

21e minuut.
Daniels geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ardley zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Way rent richting de bal. Way geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Buxton - Brackley Publicans 1:1

24e minuut.
Crawford speelt de bal door. Ardley is nu in balbezit. Ardley geeft een lange en hoge pass. Coppell bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Henry bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicholls onderschept slim de pass. Ruddock tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ruddock krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Daniels geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roonеy met een snelle inworp. Way rent richting de bal. Way geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buxton 40%, Brackley Publicans 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Buxton - Brackley Publicans 1:1

50e minuut.
Ruddock heeft problemen om de bal te vangen. Way is nu in balbezit. Ruddock tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ruddock krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

55e minuut.
Crawford bereikt de bal nog maar net als eerste. Crawford met een sublieme pass. Collier rent richting de bal. Roonеy onderschept slim de pass. Roonеy schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Southall rent richting de bal. Henry geeft een hoge lob. Southall probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iling-Junior bereikt de bal nog maar net als eerste. Iling-Junior draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Rideout probeert naar een medespeler te passen. Henry bereikt de bal nog maar net als eerste. Henry passt de bal zonder na te denken. Iling-Junior rent richting de bal. Iling-Junior haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Doeltrap. Mavididi trapt de bal weg. Wetherall is nu in balbezit. Wetherall draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Way is nu in balbezit. Rideout is nu in balbezit. Rideout passt de bal met de wreef. Coppell heeft problemen om de bal te vangen. Coppell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Hinshelwood geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ardley met een snelle inworp. Way bereikt de bal nog maar net als eerste. Way haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Rideout is nu in balbezit. Southall onderschept slim de pass. Rideout bereikt de bal nog maar net als eerste. Southall onderschept slim de pass. Southall geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Southall raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sanchez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buxton 41%, Brackley Publicans 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Buxton - Brackley Publicans 1:1