Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Whitehawk Albion Wingate Hawkers
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 18.3
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Larsson met een harde bal richting middenveld. Dunk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stevens. Stevens krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Silverman geeft de bal voor. Bassett kopt de bal weg. Daar is Pawlak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wood rent richting de bal. Wood draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Wright-Phillips met de inworp. Wanchope rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van McAllister. McAllister krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Doeltrap. Larsson met een harde bal richting middenveld. Harper kopt de bal weg. Defoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Defoe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Beckam bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright-Phillips verovert de bal door een tackle van achteren. Wright-Phillips passt de bal zonder na te denken. Pearson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pearson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Whitehawk Albion - Wingate Hawkers 0:1

44e minuut.
Klungelig pakt Pearson de bal. Bassett bereikt de bal nog maar net als eerste. Pearson begaat een overtreding. Pearson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Whitehawk Albion 53%, Wingate Hawkers 47%.
Whitehawk Albion - Wingate Hawkers 0:1

48e minuut.
Larsson geeft een hoge lob. Wood kopt de bal weg. Daar is McAllister, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wanchope is nu in balbezit. Wanchope draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
River met een sublieme pass. Wanchope rent richting de bal. Dunk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanchope verovert de bal door een tackle van achteren. Wanchope draait met de bal, schiet en ... Stevens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Watson rent richting de bal. Watson geeft een lange en hoge pass. Wanchope controleert de bal met de borst. Harper rent richting de bal. Harper geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Daar is Wright-Phillips, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. River is nu in balbezit. River passt de bal in één keer door. Wanchope bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanchope draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Stevens speelt de bal door. Wanchope rent richting de bal. Wanchope passt de bal met de wreef. Stevens rent richting de bal. Stevens geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Whitehawk Albion 47%, Wingate Hawkers 53%.
Whitehawk Albion - Wingate Hawkers 0:1