Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bromsgrove Engineers Highgate Victoria
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Daar is Seedorf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miles bereikt de bal nog maar net als eerste. Miles speelt de bal door. Moore is nu in balbezit. Moore draait met de bal, schiet en ... Jacobs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bromsgrove Engineers - Highgate Victoria 1:0

18e minuut.
Miles geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Fox de bal onder controle te krijgen. Ricе schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ricе krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Ricе bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricе schiet op doel. River kopt de bal weg. Miles bereikt de bal nog maar net als eerste. Miles geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ricе passt de bal zonder na te denken. Wright speelt de bal door. Moore rent richting de bal. Moore draait met de bal, schiet en ... River probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bromsgrove Engineers 59%, Highgate Victoria 41%.
Bromsgrove Engineers - Highgate Victoria 1:0

60e minuut.
Wright passt de bal in één keer door. Devonshire bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyd tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boyd krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Amo-Ameyaw geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tempt rent richting de bal. Tempt geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Carter met de inworp. Lampard is nu in balbezit. Sidibe speelt de bal door. Ricе is nu in balbezit. Ricе draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Wright heeft problemen om de bal te vangen. Tempt is nu in balbezit. Tempt passt de bal zonder na te denken. Francis is nu in balbezit. Francis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bromsgrove Engineers 55%, Highgate Victoria 45%.
Bromsgrove Engineers - Highgate Victoria 1:0