Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Highgate Victoria Wingate Hawkers
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Edozie geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert River de bal onder controle te krijgen. Pearson is nu in balbezit. Pearson draait met de bal, schiet en ... Jacobs maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Highgate Victoria - Wingate Hawkers 0:1

25e minuut.
Lampard rent richting de bal. Defoe verovert de bal door een tackle van achteren. Defoe passt de bal met de wreef. Pearson rent richting de bal. Pearson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Defoe met een sublieme pass. Pearson is nu in balbezit. Lampard is nu in balbezit. Pearson rent richting de bal. Pearson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Highgate Victoria 38%, Wingate Hawkers 62%.
Highgate Victoria - Wingate Hawkers 0:1

60e minuut.
Fox is nu in balbezit. Fox passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Francis de bal. Tempt is nu in balbezit. Tempt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jacobs trapt de bal weg van het doel. Walton kopt de bal weg. Pearson is nu in balbezit. Pearson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Lampard is nu in balbezit. Lampard passt de bal in één keer door. Francis is nu in balbezit. Tempt rent richting de bal. Tempt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Francis rent richting de bal. Edozie rent richting de bal. Edozie geeft de bal voor. Francis rent richting de bal. Francis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Highgate Victoria - Wingate Hawkers 1:1

76e minuut.
Daar is Pearson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tempt is nu in balbezit. Pearson verovert de bal door een tackle van achteren. Defoe rent richting de bal. Defoe haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Highgate Victoria - Wingate Hawkers 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Highgate Victoria 52%, Wingate Hawkers 48%.
Highgate Victoria - Wingate Hawkers 1:2