Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
charlton football club lewishartley484@gmail.com
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Wetherall met een sublieme pass. Beckett is nu in balbezit. Beckett passt de bal zonder na te denken. Marsh rent richting de bal. Marsh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Part is nu in balbezit. Iling-Junior verovert de bal door een tackle van achteren. Iling-Junior met een sublieme pass. Marsh rent richting de bal. Marsh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Wetherall geeft de bal voor. Parker bereikt de bal nog maar net als eerste. Parker speelt de bal door. Klungelig pakt Marsh de bal. Marsh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Klungelig pakt Popescu de bal. Beckett verovert de bal door een tackle van achteren. Marsh is nu in balbezit. Marsh haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kershaw de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Iling-Junior geeft een lange en hoge pass. Inworp. Eastwood met de inworp. Part is nu in balbezit. Part geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: charlton football club 57%, lewishartley484@gmail.com 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
charlton football club - lewishartley484@gmail.com 0:0

66e minuut.
Marsh kopt de bal weg. Klungelig pakt Beckett de bal. Guppy is nu in balbezit. Beckett is nu in balbezit. Beckett haalt uit met een fantastische trap. Walton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Popescu kopt de bal weg. Daar is Falkoski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falkoski probeert naar een medespeler te passen. Marsh is nu in balbezit. Marsh draait met de bal, schiet en ... Walton bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
charlton football club - lewishartley484@gmail.com 0:1

78e minuut.
Guppy met een sublieme pass. Part is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Watkins. Watkins krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: charlton football club 49%, lewishartley484@gmail.com 51%.
charlton football club - lewishartley484@gmail.com 0:1