Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lewishartley484@gmail.com charlton football club
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Gerrard Owen probeert naar een medespeler te passen. Noble bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarke begaat een overtreding. Noble raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

18e minuut.
Parker geeft de bal voor. Klungelig pakt Stamp de bal. Iling-Junior is nu in balbezit. Alexander-Arnold onderschept slim de pass. Alexander-Arnold schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Walton met een harde bal richting middenveld. Wetherall kopt de bal weg. Lowe heeft problemen om de bal te vangen. Marsh is nu in balbezit. Marsh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Eastwood kopt de bal weg. Alexander-Arnold is nu in balbezit. Alexander-Arnold geeft een lange en hoge pass. Parsons bereikt de bal nog maar net als eerste. Parsons haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Iling-Junior verovert de bal door een tackle van achteren. Iling-Junior geeft de bal voor. Marsh heeft problemen om de bal te vangen. Marsh draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kershaw de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
lewishartley484@gmail.com - charlton football club 1:0

44e minuut.
Watkins geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eastwood met een snelle inworp. Part is nu in balbezit. Part geeft een hoge lob. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lewishartley484@gmail.com 50%, charlton football club 50%.
lewishartley484@gmail.com - charlton football club 1:0

46e minuut.
Eastwood kopt de bal weg. Iling-Junior bereikt de bal nog maar net als eerste. Iling-Junior geeft een lange en hoge pass. Daar is Marsh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marsh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Guppy met een sublieme pass. Clarke rent richting de bal. Clarke met een sublieme pass. Klungelig pakt Alexander-Arnold de bal. Alexander-Arnold schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Noble kopt de bal weg. Wetherall bereikt de bal nog maar net als eerste. Part tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Part krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Part rent richting de bal. Gerrard Owen onderschept slim de pass. Gerrard Owen probeert naar een medespeler te passen. Alexander-Arnold rent richting de bal. Alexander-Arnold haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lewishartley484@gmail.com 43%, charlton football club 57%.
lewishartley484@gmail.com - charlton football club 1:0