Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beatz United Newcastle Rovers
Normal Tactiek 352
42% Balbezit 58%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 22.9
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Ward is nu in balbezit. Albuşel rent richting de bal. Albuşel probeert naar een medespeler te passen. Turner is nu in balbezit. Turner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Patalim rent richting de bal. Patalim geeft een lange en hoge pass. Danns rent richting de bal. Turner rent richting de bal. Turner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Kerr is nu in balbezit. Bradley verovert de bal door een tackle van achteren. Bradley passt de bal in één keer door. Turner rent richting de bal. Turner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Carling speelt de bal door. Albuşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Albuşel passt de bal zonder na te denken. Turner rent richting de bal. Turner schiet op doel. Bellhouse probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Ward kan de bal niet met de borst controleren. Albuşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Albuşel passt de bal zonder na te denken. Danns rent richting de bal. Danns draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beatz United 72%, Newcastle Rovers 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beatz United - Newcastle Rovers 0:0

46e minuut.
Rashford komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Albuşel passt de bal in één keer door. Danns is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ward. Ward krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Patalim geeft een lange en hoge pass. Daar is Jewell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Carling neemt de hoekschop. Rashford maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beatz United - Newcastle Rovers 0:1

61e minuut.
Bradley is nu in balbezit. Bradley speelt de bal door. Patalim geeft de bal voor. Danns heeft problemen om de bal te vangen. Danns draait met de bal, schiet en ... Bellhouse probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Owеn komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Daar is Owеn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kerr rent richting de bal. Bradley verovert de bal door een tackle van achteren. Bradley passt de bal zonder na te denken. Albuşel geeft een hoge lob. Paal!
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Doeltrap. Mheuka komt het veld opgelopen. Underhill komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Rashford bereikt de bal nog maar net als eerste. Albuşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Albuşel passt de bal zonder na te denken. Danns rent richting de bal. Danns haalt uit met een fantastische trap. Bellhouse kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rashford rent richting de bal. Rashford haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Beatz United - Newcastle Rovers 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beatz United 60%, Newcastle Rovers 40%.
Beatz United - Newcastle Rovers 0:2