Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Meadowgates United Buxton
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Gibbage geeft de bal voor. Inworp. Roonеy met de inworp. Way bereikt de bal nog maar net als eerste. Way geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Hoddle met een sublieme pass. Roonеy kan de bal niet met de borst controleren. Roonеy probeert naar een medespeler te passen. Redmond controleert de bal met de borst. Redmond schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Meadowgates United - Buxton 1:0

30e minuut.
Southall onderschept slim de pass. Lockheart is nu in balbezit. Way schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Way krijgt een gele kaart. Lockheart is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dorrell zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ellard rent richting de bal. Redmond is nu in balbezit. Redmond draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Klungelig pakt Flowers de bal. Way bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomson bereikt de bal nog maar net als eerste. Way verovert de bal door een tackle van achteren. Way schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meadowgates United 53%, Buxton 47%.
Meadowgates United - Buxton 1:0

53e minuut.
Roonеy geeft de bal voor. Nicholls bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomson verovert de bal door een tackle van achteren. Coppell bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Meadowgates United - Buxton 1:1

63e minuut.
Flowers raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lockheart komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Crawford bereikt de bal nog maar net als eerste. Redmond rent richting de bal. Redmond passt de bal in één keer door. Dorrell rent richting de bal. Dorrell schiet op doel. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Dorrell verovert de bal door een tackle van achteren. Dorrell passt de bal met de wreef. Lockheart rent richting de bal. Lockheart draait met de bal, schiet en ... Ellard heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meadowgates United 34%, Buxton 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Meadowgates United - Buxton 1:1