Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-28 21:17
  • Competitiewedstrijd: Division IV 7
  • Stadion: Buxton Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1664
Buxton Meadowgates United
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 15
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Way onderschept slim de pass. Way passt de bal met de wreef. Daar is Coppell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coppell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Klungelig pakt Todd de bal. Ardley bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardley passt de bal in één keer door. Redmond is nu in balbezit. Redmond haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Thomson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardley onderschept slim de pass. Ardley passt de bal in één keer door. Coppell is nu in balbezit. Coppell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Way verovert de bal door een tackle van achteren. Way geeft een hoge lob. Coppell is nu in balbezit. Coppell haalt uit met een fantastische trap. Hazard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Buxton - Meadowgates United 1:0

19e minuut.
Dorrell verovert de bal door een tackle van achteren. Dorrell met een sublieme pass. Hislop controleert de bal met de borst. Redmond bereikt de bal nog maar net als eerste. Redmond schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Thomson is nu in balbezit. Way verovert de bal door een tackle van achteren. Way passt de bal zonder na te denken. Coppell bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Nicholls geeft een lange en hoge pass. Coppell bereikt de bal nog maar net als eerste. Todd rent richting de bal. Coppell verovert de bal door een tackle van achteren. Coppell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Barton bereikt de bal nog maar net als eerste. Barton passt de bal met de wreef. Redmond rent richting de bal. Redmond haalt uit met een fantastische trap. Mavididi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Buxton - Meadowgates United 1:1

44e minuut.
Coppell bereikt de bal nog maar net als eerste. Moonstone bereikt de bal nog maar net als eerste. Moonstone geeft de bal voor. Coppell is nu in balbezit. Coppell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Buxton - Meadowgates United 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buxton 41%, Meadowgates United 59%.
Buxton - Meadowgates United 2:1

52e minuut.
Klungelig pakt Hislop de bal. Redmond is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hislop. Hislop krijgt een gele kaart. Redmond raakt geblesseerd tijdens het duel. Dorrell wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Nicholls passt de bal zonder na te denken. Flowers bereikt de bal nog maar net als eerste. Redmond rent richting de bal. Redmond schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ellard de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Way rent richting de bal. Coppell bereikt de bal nog maar net als eerste. Way bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppell is nu in balbezit. Coppell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Hazard met een harde bal richting middenveld. Nicholls kopt de bal weg. Moonstone is nu in balbezit. Moonstone speelt de bal door. Klungelig pakt Hazard de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buxton - Meadowgates United 3:1

81e minuut.
Moonstone geeft de bal voor. Inworp. Ardley met de inworp. Way is nu in balbezit. Way draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gibbage kopt de bal weg. Klungelig pakt Pickford de bal. Roonеy bereikt de bal nog maar net als eerste. Roonеy geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Southall geeft een hoge lob. Way is nu in balbezit. Way met een sublieme pass. Coppell bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppell draait met de bal, schiet en ... Hazard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buxton 51%, Meadowgates United 49%.
Buxton - Meadowgates United 3:1