Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
charlton football club Meadowgates United
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Flowers kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Lowe de bal onder controle te krijgen. Redmond rent richting de bal. Redmond haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lowe de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
charlton football club - Meadowgates United 0:1

37e minuut.
Dorrell met de inworp. Pugh rent richting de bal. Parker met een sublieme pass. Redmond bereikt de bal nog maar net als eerste. Redmond schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
charlton football club - Meadowgates United 0:2

44e minuut.
Flowers passt de bal in één keer door. Pugh bereikt de bal nog maar net als eerste. Eastwood begaat een overtreding. Eastwood krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: charlton football club 62%, Meadowgates United 38%.
charlton football club - Meadowgates United 0:2

55e minuut.
Flowers is nu in balbezit. Part onderschept slim de pass. Dorrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Part onderschept slim de pass. Part schiet op doel. Hazard bokst de bal weg.

57e minuut.
Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Popescu passt de bal zonder na te denken. Alexander-Arnold rent richting de bal. Alexander-Arnold haalt uit met een fantastische trap. Hazard probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hazard bokst de bal weg.

64e minuut.
Eastwood rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Eastwood geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Alexander-Arnold rent richting de bal. Alexander-Arnold schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Lockheart is nu in balbezit. Lockheart geeft een lange en hoge pass. Todd probeert de bal aan de voet te houden. Parsons bereikt de bal nog maar net als eerste. Parsons haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Popescu is nu in balbezit. Dorrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorrell met een sublieme pass. Redmond rent richting de bal. Redmond haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Parker geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pugh met een snelle inworp. Flowers rent richting de bal. Flowers haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: charlton football club 32%, Meadowgates United 68%.
charlton football club - Meadowgates United 0:2