Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester _Utd Highgate Victoria
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


6e minuut.
Parsons rent richting de bal. Parsons geeft een hoge lob. River rent richting de bal. Fenton onderschept slim de pass. Fenton schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Weaver is nu in balbezit. Terry bereikt de bal nog maar net als eerste. Terry speelt de bal door. Fenton is nu in balbezit. Fenton schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Tempt kopt de bal weg. White is nu in balbezit. Francis begaat een overtreding. White wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

15e minuut.
Doeltrap. Jacobs met een harde bal richting middenveld. Best speelt de bal door. Fenton rent richting de bal. Fenton draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Jacobs probeert wanhopig de bal te grijpen. Jacobs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Turner is nu in balbezit. Spencer onderschept slim de pass. Spencer geeft een lange en hoge pass. Perez geeft een hoge lob. White heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Weaver is nu in balbezit. Terry verovert de bal door een tackle van achteren. Terry passt de bal zonder na te denken. Fenton rent richting de bal. Fenton schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Tempt raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Anderson komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Francis rent richting de bal. Michael rent richting de bal. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester _Utd - Highgate Victoria 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester _Utd 46%, Highgate Victoria 54%.
Manchester _Utd - Highgate Victoria 0:1

55e minuut.
River geeft een hoge lob. Best kan de bal niet met de borst controleren. Anderson onderschept slim de pass. Anderson schiet op doel. Carr maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester _Utd - Highgate Victoria 0:2

63e minuut.
Turner onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boyd zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spencer is nu in balbezit. Spencer geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Boyd is nu in balbezit. Boyd geeft de bal voor. Weaver is nu in balbezit. Parsons rent richting de bal. Parsons schiet op doel. Jacobs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Best geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spencer met de inworp. Daar is Anderson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anderson haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Carr trapt de bal weg. Weaver is nu in balbezit. Weaver passt de bal in één keer door. Anderson is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Anderson verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Francis de bal. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis is nu in balbezit. Francis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester _Utd 47%, Highgate Victoria 53%.
Manchester _Utd - Highgate Victoria 0:2