Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Meadowgates United Bromsgrove Engineers
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Best bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomson is nu in balbezit. Best is nu in balbezit. Best draait met de bal, schiet en ... Moonstone probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Devonshire neemt de hoekschop. Hazard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Moore rent richting de bal. Moore draait met de bal, schiet en ... Hazard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meadowgates United - Bromsgrove Engineers 0:1

31e minuut.
Dorrell speelt de bal door. Daniels bereikt de bal nog maar net als eerste. Pugh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pugh krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Miles rent richting de bal. Miles passt de bal met de wreef. Moore rent richting de bal. Best rent richting de bal. Best haalt uit met een fantastische trap. Hazard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Wright geeft een hoge lob. Devonshire rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Todd. Todd krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meadowgates United 68%, Bromsgrove Engineers 32%.
Meadowgates United - Bromsgrove Engineers 0:1

58e minuut.
Gould zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Best is nu in balbezit. Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore schiet op doel. Hazard probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Gould zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dorrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorrell geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Redmond de bal onder controle te krijgen. Redmond haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Meadowgates United - Bromsgrove Engineers 1:1

80e minuut.
Miles bereikt de bal nog maar net als eerste. Miles passt de bal in één keer door. Lockheart heeft problemen om de bal te vangen. Redmond is nu in balbezit. Redmond schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Todd verovert de bal door een tackle van achteren. Todd geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wright met de inworp. Devonshire geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meadowgates United 59%, Bromsgrove Engineers 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Meadowgates United - Bromsgrove Engineers 1:1