Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brackley Publicans BigEggMan Utd
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Neto passt de bal in één keer door. Fry is nu in balbezit. Henry verovert de bal door een tackle van achteren. Henry draait met de bal, schiet en ... Iling-Junior probeert de bal aan de voet te houden. Renner bokst de bal weg.

27e minuut.
Moretti rent richting de bal. Daniels is nu in balbezit. Moretti verovert de bal door een tackle van achteren. Moretti haalt uit met een fantastische trap. Knight maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Henry is nu in balbezit. Henry draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Day de bal onder controle te krijgen. Rideout is nu in balbezit. Rideout draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Henry de bal onder controle te krijgen. Iling-Junior rent richting de bal. Neto onderschept slim de pass. Henry verovert de bal door een tackle van achteren. Henry draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brackley Publicans 46%, BigEggMan Utd 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Brackley Publicans - BigEggMan Utd 0:0

49e minuut.
Fry verovert de bal door een tackle van achteren. Rideout rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fry. Rideout is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rideout zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Renner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Wetherall passt de bal zonder na te denken. Rideout geeft een hoge lob. Claridge kopt de bal weg. Iling-Junior rent richting de bal. Iling-Junior haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Neto is nu in balbezit. Neto met een sublieme pass. Ruddock bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnold bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnold schiet op doel. Knight bokst de bal weg.

73e minuut.
Henry geeft een hoge lob. Heskey geeft de bal voor. Klungelig pakt Claridge de bal. Claridge geeft een hoge lob. Rideout kopt de bal weg. Renner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barkley zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Arnold, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arnold geeft de bal voor. Moretti bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Brackley Publicans - BigEggMan Utd 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brackley Publicans 49%, BigEggMan Utd 51%.
Brackley Publicans - BigEggMan Utd 0:1