Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Highgate Victoria lewishartley484@gmail.com
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 20.4
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Beckett speelt de bal door. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkoski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Francis wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Francis kan niet meer verder spelen. Weaver komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Stamp geeft een lange en hoge pass. Inworp. Perez met de inworp. Spencer is nu in balbezit. Spencer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Weaver rent richting de bal. Stamp verovert de bal door een tackle van achteren. Stamp speelt de bal door. Marsh is nu in balbezit. Marsh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Highgate Victoria - lewishartley484@gmail.com 0:1

28e minuut.
Seedorf is nu in balbezit. Iling-Junior onderschept slim de pass. Iling-Junior passt de bal met de wreef. Weaver bereikt de bal nog maar net als eerste. Weaver draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Wetherall passt de bal zonder na te denken. Gerrard Owen is nu in balbezit. Gerrard Owen passt de bal zonder na te denken. Noble bereikt de bal nog maar net als eerste. Noble geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Highgate Victoria 52%, lewishartley484@gmail.com 48%.
Highgate Victoria - lewishartley484@gmail.com 0:1

65e minuut.
Marsh is nu in balbezit. Met opzet legt Boyd zijn tegenspeler op de grond. Marsh is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Iling-Junior met een snel genomen vrije trap. Marsh bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
River geeft de bal voor. Seedorf kopt de bal weg. Watkins probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Weaver is nu in balbezit. Weaver haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Highgate Victoria 43%, lewishartley484@gmail.com 57%.
Highgate Victoria - lewishartley484@gmail.com 0:1